CONFIDENTIAL GOVERNMENT OFFICE

CLIENT: CONFIDENTIAL
PROJECT SCOPE: Design- Shop Draw

AREA: 900 SQM

Workplace designs always factor in physical and psychological functionality to ensure productivity in the space. The integration of key design principles offers feasible and resource saving ergonomic solutions that will boost the performance of users of this space.

This masterpiece interior architecture features an industrial design concept with tints, tones and shades of colour carefully chosen to compliment the branding of the client.

Furnishing details are rigid yet tailored to suit contemporary style. The meeting room for example displays a wooden ceiling made to match with the existing natural texture in an aesthetically pleasing way.

Light fixtures are evenly distributed in setting the right mood that enhances the initial concept of productivity in harmony.

  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook